NEC P605UL WUXGA, LCD, Laser

[795033]
 NEC P605UL WUXGA, LCD, Laser
Klicka för förstoring

Innovation baserad på användarens verkliga behov resulterar i P605UL, en laserprojektor med ljusstyrka på 6000 ANSI-lumen som är riktigt tyst, ett perfekt val i starkt upplysta utrymmen. En ny standard för tyst drift, endast 19dB i Eco-läge vilket är tystare än en tickande klocka, överträffar alla andra installationsprojektor. Med 4K @ 30Hz ingångsbehandling, omfattande anslutningsmöjligheter och WUXGA-upplösning, ger den framtidssäkra projektorn en iögonfallande visuell upplevelse.

Installera och glömma - kräver noll underhåll under sin långa livslängd på 20000 timmar, den helt förseglade optiska motorn och laserljuskälla betyder att filter och lampbyte är föråldrade; tillsammans med en minimal energiförbrukning på bara 357W i normalt läge, garanterar P605UL låga driftskostnader.

Med valfri Wi-Fi och inbyggd MultiPresenter-funktion för trådlös presentation och skärmdelning är denna perfekt för mötesrummet och klassrumet, uppfyller också behoven hos uthyrnings- och iscenesättningsföretag samt digitala signage uppdrag.