Emaljskrivtavlor

Tabulas emaljskrivtavlor för filtspetspennor är tillverkade med den magnetiska e3-ytan i färgen Vit 6100/NCS S1002 65 som standard.
E3-Ytan har tillägnats Cradle to Cradle certifikat,som delas ut av McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC), som fokuserar på egenskaper
för hållbara material, produkter och system. Processen lägger största vikt vid ekologisk och mänsklig hälsopåverkan från produkternas beståndsdelar, liksom produktens möjlighet att helt kunna återvinnas eller avfallshanteras på ett säkert sätt. En bred definition av kvalitet med omfattande mätningar för miljövänlig och intelligent design.

E3 ytan är en emaljerad stålplåt (coil 0,7 mm) som lamineras på 10 mm spånplatta med aluminiumfolie på baksidan som fuktspärr.
Den emaljerade stålplåten kan även lamineras på ett 10 mm honey comb (HC). HC är ett lättviktsmaterial gjort av pressat papper som genom sin uppbyggnad i vaxkakemönster blir mycket stabilt trots sin låga vikt. Baksidan kan kontralamineras med 0,4 mm förzinkad aluminiumplåt när helt raka paneler krävs för t.ex. skjutbara enheter. För vitlackerade detaljer använder vi RAL9010/NCS0502-Y som standard.

Alla våra skrivtavlor är godkända enligt Ergonomi-, teknik- och säkerhetsstandarden SS-EN 14434:2010 och består av FSC-certifierad träråvara vilket värnar om ett ansvarsfullt skogsbruk. Skrivtavlorna är bedömda av Sundahus och Byggvarubedömningen med godkända resultat.

Fördelar - emaljskrivtavlor med e3 yta:
Återvinningsbara
Livslång garanti på skrivytan
Överlägsen hållbarhet
Problemfritt skrivande och suddande
Resistent mot kemikalier, brand, repor, klotter och fläckar.

Att köpa våra emaljskrivtavlor blir det billigaste alternativet i längden!

Ladda ner vår rengöringsanvisning här!

 Skrivtavla med ram
Skrivtavla med ram

 Skrivtavla - Dold upphängning
Skrivtavla - Dold upphängning

 Emaljerade linjeringar
Emaljerade linjeringar

 Notistavla
Notistavla

 Stativtavla
Stativtavla

 Tillbehör för skrivtavlor
Tillbehör för skrivtavlor