Hissbara stativ

Höj- och sänkbart stativ för interaktiv skrivtavla och projektor
Konstruktionen medger smidig justering av höjdläge av tavlan och projektorn genom det integrerade motviktssystemet. Höjdläge kan steglöst ställas in på hela stolphöjden. Vitlackerade stolpar av aluminium, höjd 2100 mm. Stativet består av två stolpar som monteras i golvoch mot vägg i överkant. Valfri interaktiv tavla och projektor monteras i en anpassad ramkonstruktion. Vi rekommenderar att en ultrakortskjutande projektor används. Specialutförande kan offereras. Exkl. interaktiv tavla och projektor. Tillägg: Stolpar är gjorda av naturanodiserat aluminium.
614510
Höj- och sänkbart stativ för LCD-TV och monitorer
Konstruktionen medger smidig justering av höjdläge av TV eller monitor (42”- 65”) genom det integrerade motviktssystemet. Höjdläge kan steglöst ställas in på hela stolphöjden.Vitlackerade stolpar av aluminium, höjd 1900mm. Stativet består av två stolpar som monteras i golv och mot vägg i överkant. TV/monitor monteras i ett universalfäste som ingår. Specialutförande kan offereras. Exkl. monitor. Tillägg: Stolpar av naturanodiserat aluminium.
614520
Flexibel datorarbetsplats med integrerad rörlighet
Stativet har plats för monitor/alltiett dator och har hylla för tangentbord och mus. Monitor och hylla kan höjas och sänkas längs hela stolphöjden men även dras ut, steglöst, 600 mm och svängas åt sidorna längs en radie av 600 mmsamt vridas kring upphängningsaxeln, allt för att ge maximal flexibilitet. Stativets höjd är 1750 mm och utfört i vitlackerat aluminium. Box för montage av dator på stativet finns som tillbehör. Exkl. dator. Specialutförande kan offereras. Tillägg: Stolpar är gjorda av naturanodiserat aluminium.
614530