Om skrivtavlor

Redan från starten för 50 år sedan fick vi ett exklusivt kontrakt att marknadsföra och sälja Pentagon® emaljskrivtavlor på den svenska marknaden. Pentagon® blev inom några år den mest köpta emaljskrivtavlan. Över 1 miljon levererade löpmeter utan någon reklamation på grund av förslitning eller dålig skrivbarhet bevisar Pentagons® överlägsna kvalitet.

e3 ytan finns som standard på våra skrivtavlor. Den har tillägnats Cradle to Cradle certifikat, som delas ut av McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC). De fokuserar på egenskaper för hållbara material, produkter och system. Processen lägger största vikt vid ekologisk och mänsklig hälsopåverkan från produkternas beståndsdelar, liksom produktens möjlighet att helt kunna återvinnas eller avfallshanteras på ett säkert sätt. En bred definition av kvalitet med omfattande mätningar för miljövänlig och intelligent design.

Pentagon® emaljskrivtavlor med e3 yta:
Återvinningsbar
Livslång garanti på ytan
Överlägsen hållbarhet
Problemfritt skrivande och suddande
Resistent mot kemikalier, brand, repor, klotter och fläckar.

e3 ytan är en emaljerad stålplåt (coil 0,7mm) som lamineras på 10 mm spånplatta med aluminiumfolie på baksidan som fuktspärr. Den emaljerade stålplåten kan även lamineras på 10mm honey comb (HC). HC är ett lättviktsmaterial gjort av pressat papper som genom sin uppbyggnad i vaxkakemönster blir mycket stabilt trots sin låga vikt. Baksidan kan kontralamineras med 0,4 mm förzinkad aluminiumplåt när helt raka paneler krävs, t.ex. till skjutbara enheter.

Pentagon® emaljskrivtavlor med e3 yta är ett inregistrerat varumärke och får säljas endast av Tabula och av Tabula godkända återförsäljare.

Att köpa Pentagon® e3 emaljskrivtavlor är det billigaste i längden!


Rengöringsanvisningar